Sobre mi

Barcelona, Gener 1970

L’educació bàsica la curso a Escoles Betlem (Premià de Dalt) i a Sagrats Cors (Barcelona). Des de ben jove formo part de l’escoltisme i de l’educació en el lleure a través del Casal d’Estiu de Sant Pol de Mar i de l’Agrupament Escolta Pau Claris (Barcelona). Allà neix la meva vocació per l’educació.

Em formo com a monitor i director de lleure a la Fundació Pere Tarrés i realitzo colònies, campaments, camps de treball, casals i esplais. Paral·lelament curso Filosofia i Lletres (UAB) obtenint una doble menció en Antropologia Social i en Geografia i Història.

Ben aviat entro a formar part dels claustres de les escoles Sagrats Cors i Abat Oliba Cardenal Spínola assumint responsabilitats com a docent i tutor. A l’hora curso estudis de Comunicació Audiovisual (Blanquerna) i col·laboro amb TEUC Universitat Comunitària Terza Ettà.

L’any 1.998 entro a formar part del claustre i l’equip directiu d’ Escola Pia Calella realitzant tasques docents, tutorials, de coordinació pedagògica i cap d’estudis. És en aquesta època quan començo a practicar meditació i relaxació, matriculant-me al Postgrau en Lideratge i desenvolupament de persones (UdG).

Ben aviat combino la docència amb formacions en Mindfulness, Gestió emocional, Gestió del temps. Es tracta de tallers i cursos de petit format adreçar a AMPA’s, Associacions Culturals i Centres Cívics.

L’any 2014 obtinc el Màster en Coaching Executiu i Personal (UPF) a IDEC-Barcelona School of Management. Esdevint fundador de labonaeducacio.cat i col·laboro breument amb l’ Escola SAFA El Masnou (Sagrada Família) com a docent.

Slide1.jpg

Vetllant per la qualitat de la professió, m’associo a AECOP-Catalunya on realitzo formacions sobre Coaching Ontològic, mantinc excel·lents relacions amb ICF-Espanya i amb Emana Coaching on em formo en Coaching sistèmic amb figures per a equips.

Actualment, col·laboro amb la Fundació Pere Tarrés en les àrees de Lleure Educatiu, Inserció Socio-laboral i Projectes Educatius. En les darrers mesos he realitzat processos i formacions a TMB Transports MetropolitansBarcelona ActivaCaritas BarcelonaAproscom Fundació (Mallorca) i Fundació Idea.

L’any 2016 consolido la meva formació cursant el Postgrau en SEO i Social Media per a Comunicadors (UPF) IDEC-Barcelona School of Management, alhora que realitzo col·laboracions de coaching educatiu amb l’ IES Joan Brossa (Barcelona), l’ Ateneu instructiu (Sant Joan Despí) o l’ Escola Pàlcam (Barcelona).

L’any 2017 entro a formar part de l’equip educatiu de FUNDESPLAI i de l’escola tècnica CIFOG i col·laboro activament amb MS Formació i l’àrea de Promoció Econòmica de l’ Ajuntament de El Masnou. Al mateix temps consolido la meva formació en ENEAGRAMA a través del BORJA VILASECA INSTITUTE

Sóc casat. Amant del submarinisme recreatiu, els viatges amb motxilla i el parapent. Gaudeixo de la bona taula, la companyia dels bons amics i l’amor de la família.