Què és Coaching?

“No podem ensenyar res als altres, només podem ajudar-los a descobrir el que hi ha en el seu interior”. Galileo Galilei

Coaching personal, coaching d’equips, coaching d’empreses…

Des de La bona educació entenem el coaching com una pràctica professional continuada i confidencial que permet a les persones, equips, empreses i/o organitzacions retallar la distància entre el seu estat actual i allò que desitgen; per això considerem el coaching una disciplina que ajuda a ASSOLIR ELS OBJECTIUS que ens proposem.

Como-conseguir-tus-objetivos- coaching -coach- coaching personal-coach personal-david dominguez-la bona educacio.jpg

Un procés de coaching…

És, bàsicament, una conversa  inspirada en la maièutica socràtica en què el coach (facilitador) acompanya el coachee (client) en la seva reflexió i anàlisi. En cap cas, el coach és el protagonista del procés; un coach sempre actua com a satèl·lit, com el catalitzador que provoca CONSCIÈNCIA, genera AUTOCONFIANÇA i augmenta laRESPONSABILITAT personal del coachee per tal que aquest identifiqui noves POSSIBILITATS D’ACTUACIÓ i obtingui RESULTATS TRANSFORMADORS.

El signe d’interrogació “?” defineix amb encert la tasca del coach. Les preguntes, activitats i dinàmiques tenen com a principal objectiu que el coachee arribi a les seves pròpies conclusions, que visqui de manera més conscient i autèntica i que desenvolupi al màxim les seves qualitats i fortaleses.

posible-coach-coaching-coach-personal-coaching-personal-coach-equipos-coaching-equipos-david-dominguez-la-bona-educacio

Coaching no és teràpia.

La relació terapèutica parteix d’una desigualtat: un pacient cerca un professional, un “savi” que ANALITZI -a partir de les preguntes-, DIAGNOSTIQUI -en base a la seva formació i experiència- i PRESCRIGUI -a partir dels seus coneixements- una solució per a la seva “dolència”. La relació coach-coachee no és terapèutica, ni es basa en judicis, valoracions o receptes. En la relació coach-coachee no hi ha “malalt”, ni “metge”. No hi ha judici, ni recepta. Hi ha CONFIANÇA,  SINCERITAT i AUTENTICITAT.

En un procés de coaching no es jutja el coachee, ni se’l valora o critica. En un procés de coaching no hi ha cap veritat que hagi de ser transmesa. Sí que hi ha molta ESCOLTA ACTIVA, una especial atenció al LLENGUATGE VERBAL i NO VERBAL, un treball encarat al FUTUR que passa per la identificació i revisió de CREENCES i EMOCIONS LIMITANTS.

Coaching-1 - coach -coaching -coach personal -coaching personal -coach equipos- coaching equipos -david dominguez- la bona educacio.jpg

Tu tries.

L’elecció és teva. En David Domínguez i l’equip de La Bona Educació estem a la teva disposició i t’oferim:

COACHING PERSONAL. Sessions individuals presencials o online. Serveis que s’adapten a les teves necessitats i disponibilitats com el Coaching Positiu, el Walking Coach o el programa Àpats

apats-coach-coaching-coaching-nutricional-coach-personal-coaching-equips-coaching-personal-coach-equips-david-dominguez-la-bona-educacio

COACHING D’EQUIPS. Treball grupal per a millorar les relacions, els processos comunicatius, la gestió del temps i el clima laboral. Activitats Outdoor i intervecions des del Coaching Sistèmic amb figures.

coach-coaching-coach-equipos-coach-empresa-team-coach-coaching-equipos-coaching-empresa-team-coaching-david-dominguez-la-bona-educacio

COACHING D’ORGANITZACIONS. Enfocat a la millora dels processos empresarials, la gestió dels recursos i la qualitat dels serveis.

15073395_1176104865809870_2966848711689880562_n.png

 

 

Anuncis

2 thoughts on “Què és Coaching?

  1. Retroenllaç: COACHING & HABILITATS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s